به گزارش سافت گذر، جدیدترین آمار منتشر شده توسط سازمان Counterpoint Research نشان می دهد که نسبت به مدت مشابه پارسال، سرویس پخش آنلاین موسیقی در سرتاسر جهان با رشد 32 درصدی روبه رو بوده و تعداد کل کاربران از مرز 358 میلیون نفر گذشته است.
بر اساس داده های این سازمان، اسپاتیفای همچنان با در اختیار داشتن 31 درصد کاربران و 35 درصد درآمدها در صدر قرار دارد و در جایگاه دوم نیز اپل موزیک جای گرفته که حالا 19 درصد کاربران را در اختیار دارد و در رده سوم نیز آمازون موزیک با 15 درصد کاربران نشسته است. به این نکته اشاره کنیم که در ماه ژوئن سال 2019، اپل اعلام کرد که تعداد کاربران نرم افزار پخش موسیقی او بیش از 60 میلیون نفر شده است.
Counterpoint Research اعتقاد دارد که تا پایان سال جاری میلادی تعداد کاربران صنعت پخش آنلاین موسیقی در جهان به میزان 25 درصد افزایش خواهد یافت و تعداد کاربران نیز از مرز 450 میلیون نفر گذر خواهد کرد.
آبهیلاش کومار، تحلیلگر اقتصادی صنعت موسیقی در این باره می گوید:«« سرویس های اشتراکی پولی نسبت به مدت مشابه پارسال 32 درصد رشد داشته اند. این یعنی مردم حاضرند برای گوش دادن به موسیقی ها حاضرند پول بپردازند. با این حال، این آمار با همکاری شرکت های پخش موزیک انجام می شود به طوری که آنها با بهره گیری از روش دو مرحله ای، ابتدا با تبلیغات مختلف افراد را به ثبت نام در نرم افزارهایشان ترغیب می کنند و سپس با ارائه پیشنهادات و سرویس های مختلف، آنها را وادار می سازند تا پول خرج کنند»».
کومار در مورد نرم افزارهای پرطرفدار این صنعت گفت:«« اسپاتیفای با ارائه سرویس های اشتراکی پولی به صورت رایگان به مدت سه ماه، ارائه تخفیف، محتوای اختصاصی و . . . توانسته همچنان صدرنشین این صنعت باشد. شرکت های بزرگ فناوری اطلاعات نظیر آمازون، اپل و گوگل مدتی است که توجه به بیشتری به حوزه پخش آنلاین موسیقی ها کرده اند و هزینه های زیادی را نیز برای رقابت با اسپاتیفای متحمل شده اند. در این بین، اپل موزیک توانسته به موفقیت دست یابد. در سمت دیگر، آمازون هم به صورت خستگی ناپذیر در این صنعت حاضر شده و با رقبایی همچون تایدال به شدت به رقابت پرداخته است»».
منبع: gizchina.com